Vi söker Jurister

Arbetsområde : Familjerätt , Affärsjuridik , Privatjuridik , Förvaltningsrätt

Kontakta

Attorney söker examinerade och framåt jurister som är självgående i sitt arbete för att tillsammans med oss andra på Attorney hitta och utveckla Attorneys klientrelationer.

Du får inte tveka att hjälpa till när det behövs. För att arbeta som jurist bör du dessutom vara resultatinriktad, säljande, positiv, flexibel och kontaktskapande.

Du måsta ha stor personlig mognad och en hög integritet och känsla för personlig service för att skapa en relation med Attorneys klienter. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en arbetsdag som utvecklar och stimulerar dig.

Du får gärna ha egna klienter och erfarenhet från att bedriva konsultverksamhet som ensamjurist men du tycker att det är dags att gå vidare in i en mer kollegial och utvecklande värld med möjlighet att diskutera juridiska problem för att maximera resultatet för klienterna.

I övrigt bedömer vi primärt dina personliga egenskaper samt din förmåga att vara med att utveckla Attorney. God stilistisk förmåga samt ett vårdat uttryckssätt på svenska i tal och skrift är dock ett krav, även goda kunskaper i engelska är ett måste.

Du är välkommen att ansöka så snart som du har tillfälle. Rekryteringsarbetet sker löpande. Ansökan sker genom att du sänder ett personligt brev med CV och tidigaste dag då du kan börja, på e-post; associate@attorney.se

Eventuella frågor sänder du till samma e-post adress. Välkommen till oss på Attorney!

Peter Landgren och hela teamet.